Erhverv og industri

Erik Møberg A/S har mange års erfaring og ekspertise i udførelse af opgaver for erhverv og industri.
​Uanset opgavens størrelse går vi ikke på kompromis med kvaliteten og vi holder vores aftaler. 

Vi har i over 35 år opført utallige byggerier ud fra dette koncept – dette gælder både total- og hovedentrepriser

Det være sig bl.a.:​

• Administrationsbygninger​

• Produktion- og lagerhaller​

• Øvrig erhvervsbyggeri – herunder hoteller​

• Beton, jord og afløbsarbejder

Se referencer klik her

Vi vil være ​din kompetente partner gennem hele byggeforløbet med faglig rådgivning / sparring i planlægningsfasen og mindst mulig besvær i byggefasen. Den samme rådgiver er tilmed tilknyttet projektet fra start til slut.

Effektivt byggeri og god pris

Erik Møberg A/S er kendt for effektivt byggeri af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

​Industri- og erhvervsbyggeri – det kan vi tilbyde

Med over 35 års erfaring indenfor både industri- og erhvervsbyggeri er vi godt klædt på til at påtage os ansvaret fra alt lige fra planlægning og design af byggeprojektet til koordinering og konstruktion af selve industribygningen.

Vi tilbyder både at hjælpe dig med de simple og ukomplicerede industribyggerier, men også de skræddersyede og komplekse erhvervsbyggerier – vi hjælper med lige dét, du har brug for.

Planlægning og design af et industri- og erhvervsbyggeri

Vi tror på, at planlægning og design er nøglen til at opnå det perfekte resultat for opførelse af industribygninger. Vi går derfor altid grundigt til værks, inden vi igangsætter byggeprocessen.

Vi løfter opgaven således du får opfyldt de ønsker og behov, du måtte have til dit kommende industri- og erhvervsbyggeri. Herefter vil vi kunne fremlægge en velovervejet og nøje afstemt plan for dig, inden vi tager første spadestik. Fra betongulv til loft sørger vi for, at det design, vi skaber, er i overensstemmelse med dine krav og lokalplaner

​​

​Projektstyring og tidsplan for dit industri- og erhvervsbyggeri

Ved et stort byggeri skal der være styr på koordinering og tidsplan.

Derfor er både projektstyring og overholdelse af deadlines to meget vigtige ting i vores arbejde med erhvervsbyggeri.

Vi sørger med andre ord for, at dit projekt er færdigt til tiden og indenfor budgettet. Vi leverer et gennemarbejdede projekt med tidsplaner og rapporter, der giver dig det fulde overblik over, hvor lang tid vi er med projektet

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sådan foregår konstruktion og installation af industribygninger

Når det kommer til selve byggeprocessen, har vi et godt team bestående af erfarne entreprenører, murer, støbere, arbejdsmænd og byggeledere, der kan udføre arbejdet i topkvalitet – lige fra betonfundamentet til tagkonstruktionen. Uanset, om du er privat- eller erhvervskunde. 

Hos os kan du regne med kvaliteten, da vi går meget op i, at der bliver anvendt de rette materialer og nyeste teknologier. Det gør vi for at sikre,  at dit kommende erhvervsbyggeri er holdbart, effektivt, let at vedligeholde, energivenligt og så bæredygtigt som muligt. Materialer såvel som teknologier kan tilpasses afhængigt af dine og lokalplanernes krav.

Vi har gode og stabile samarbejdspartnere med erfaring inden for erhvervsbygger, og vores sammensatte team vil i samarbejde med hinanden løse opgaven, så din bygning kan stå klar. 

Vores egenproduktion består af pladsstøbt beton og murersjak.

​Spørgsmål og svar til industri- og erhvervsbyggeri

Vi har bygget en lang række erhvervs- og industribygninger til forskellige brancher. Vores team er altid klar til at hjælpe dig med planlægningen og gennemførsel af dit næste byggeprojekt.

Vi stiller ekspertise, planlægning, design, teknologi, konstruktion og opførelse af projektet til rådighed, og hjælper også meget gerne med gode råd og vejledning f.eks. i forhold til bæredygtighed og energieffektvisering igennem hele processen. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os vedrørende dit kommende erhvervsbyggeri. Vi tager også meget gerne en uforpligtende snak om projektet med dig, før du træffer din beslutning.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at bygge det perfekte erhvervs- eller industribyggeri. Vi kan kontaktes på telefon 75 33 59 00 og på e-mail erik@erikmoeberg.dk.

Østermarksvej 39, 7250 Hejnsvig

CVR: 76670528

Telefon: 7533 5900