Landbrugsbyggeri

Siden etableringen af virksomheden i 1984 har vi stået for utallige byggerier inden for landbruget.

Møberg Staldbyg A/S er en selvstændig virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med

total- og hovedentrepriser inden for landbruget med opgaver som f.eks.:

• Svinestalde • Kvægstalde

• Maskin- og lagerbygninger

• Plansiloer

• Gyllebeholdere

• Staldindretning

• Beton, jord og afløbsarbejder

• Renovering

Se referencer klik her

Effektivt byggeri og god pris

Erik Møberg A/S er kendt for effektivt byggeri af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi vil være din kompetente partner gennem hele byggeforløbet med faglig rådgivning/sparring i planlægningsfasen og mindst mulig besvær i byggefasen. Den samme rådgiver er tilmed tilknyttet projektet fra start til slut.

Klik her for at komme til Møberg Staldbyg A/S

Landbrugsbyggeri – maskinhuse, staldbyggeri og plansiloer

For at opretholde en konkurrence- og bæredygtig landbrugsproduktion er man i dag nødt til, at investere i den rigtige staldopbygning der tager højde for det enkelte dyrs behov.

Maskinhuse og plansiloer der opfylder netop dit behov og gylletanke der opfylder lovens krav.

Vi er i stand til at hjælpe med hvilket som helst landbrugsbyggeri, du måtte have brug for. Vi har mange års erfaring med opførelse af alt fra forskellige former for maskinhuse til staldbyggeri, plansiloer, gyllebeholdere og meget mere.

Maskinhaller til opbevaring og vedligeholdelse

​Et maskinhus skal kunne opfylde mange behov både til opbevaring af landbrugsmaskiner, forskelligt udstyr og andet materielt. Vi kan hjælpe med at indrette og opfører det, så de opfylder alle dine krav i forhold til forskellige funktioner, såsom arbejdsborde, oliespildsopsamling og vaskefaciliteter til rengøring af udstyret.

Når vi designer og bygger et maskinhus, går vi meget op, at det skal være rummeligt og have en praktisk indretning. På den måde sikrer vi, at det er nemt at få maskineri ind og ud af maskinhuset.

Hvis det ønskes, kan vi sørge for, at maskinhallen er isoleret, og kan opvarmes.

Maskinhallen bliver opført i samarbejde med jer, så I får den løsning I ønsker.​

Vi har egenproduktion i beton og murerarbejder. Det er derfor vores egne folk der søger for et godt og solidt fundament til maskinhallen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Staldbyggeri – til heste, svin og kvæg

  • Vi er specialister til staldbyggeri. Staldbyggeriet er ofte en vigtig og betydelig del af et landbruget, og der er derfor brug for en holdbar og hårdfør konstruktion. Vi kan hjælpe med byggeansøgning, projektering, samt at gøre stalden top moderne og sikker for både dyr og mennesker. Derudover vil vi kunne hjælpe med fodersiloer og generelt sørge for, at den praktiske indretning er i top.
  • Hestestaldsbyggeri – Når vi indretter en hestestald, er vi meget opmærksomme på, at der skal være tilstrækkelig med plads, så hestene kan bevæge sig og de ikke føler sig klemt inde. De skal kunne ligge ned, strække sig, og vende og dreje sig uden besvær. Hesten skal have ubesværet adgang til vand og mad. Ingen træk fra vinduer, døre og ventilationsanlæg
  • Svinestald – ved staldbyggerier er det vigtigt med plads til det enkelte dyr. Komfort bliver prioriteret højt, så svinene har det godt. Der skal være plads til, at de kan bevæge sig frit, at alle kan komme til fodersiloerne, og der skal være et passende afløbssystem til at håndtere spildevand og urin.
  • Kvægstald – Her er plads igen essentielt, så kvæget ikke stresser og bliver klemt mellem hinanden. Derudover er det vigtigt, at der bliver prioriteret et skridsikkert underlag, så kvæget ikke falder og kommer til skade.
  • Vi har vores egenproduktion i beton og murerarbejder. Vi støber fundament for et stærkt staldbyggeri. Om der er en malkestald, goldstald eller kalvestald, vi hjælper dig fra byggeansøgning til færdigmelding

​Kontakt os for at få hjælp til dit kommende landbrugsbyggeri

Maskinhuse, staldbyggeri og plansiloer er alle sammen vigtige bygninger i landbrugsbyggeri. Derfor går vi meget op i planlægning såvel som konstruktion af byggerierne. Vi er i stand til at skræddersy landbrugsbyggerierne efter dine specifikke behov og krav – og ikke mindst dyrenes.

Kontakt os på telefon 75 33 59 00 eller på e-mail erik@erikmoeberg.dk, hvis du har brug for en hjælpende hånd med dit kommende landbrugsbyggeri.

Østermarksvej 39, 7250 Hejnsvig

CVR: 76670528

Telefon: 7533 5900