Privatbyggeri og renovering

Har I planer om et nyt moderne hus – eller blot få renoveret eller vedligeholdt det gamle?

Uanset opgavens størrelse går vi ikke på kompromis med kvaliteten. 

Vi er meget bevidste om, at vores kunder forventer arbejdet udført indenfor de aftalte tidsrammer,

således at det bliver en god oplevelse for alle. Vi udfører alle typer opgaver såsom:

 ​

• Nybyggeri

• Ombygning

• Facaderenovering

• Vedligehold

Se referencer klik her

Vi vil være din kompetente partner gennem hele byggeforløbet med faglig rådgivning / sparring i planlægningsfasen og mindst mulig besvær i byggefasen. Den samme rådgiver er tilmed tilknyttet projektet fra start til slut.

Effektivt byggeri og god pris

Erik Møberg A/S er kendt for effektivt byggeri af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Boligbyggeri, nybyg og renovering af hus i Kolding, Esbjerg, Billund og omegn

​Erik Møberg A/S opfører boligbyggeri og renovering. Vi har mange års erfaring med alt fra nybyg til renovering, om-& tilbygning. Uanset hvad det drejer sig om, hjælper vi gerne med at opfylde alle dine boligdrømme.

Nybyggeri såvel som renovering af boligen er en stor beslutning. Derfor har vi sammensat et godt team bestående af håndværker og byggerådgiver, indenfor hver deres område. De vil hjælpe dig med at træffe de bedste energieffektive og mest bæredygtige valg.

Vi hjælper både med nybyg og renovering

Hvad enten du står og skal i gang med nybyggeri eller renovering af din bolig, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. I begge henseender er vi i stand til at hjælpe med alt fra ide, arkitektur, design og planlægning til koordinering og eksekvering.

Nybyggeri giver mulighed for at skræddersy lige præcis det hus du ønsker. Du har indflydelse på både arkitektur, design, materialer og finish. Dette giver dig desuden mulighed for at bygge et energieffektivt og bæredygtigt hjem med de nyeste teknologier og materialer, der vil kunne spare dig penge på længere sigt.

Renovering eller tilbygning af din bolig kan på mange måder være en god løsning. Undervejs i renoveringsprocessen vil det ofte være muligt at genbruge en del af de eksisterende materialer og strukturer. Det giver mulighed for at bevare det unikke og historiske i dit hjem.

Med vores brede erfaring er vi velbevandrede indenfor begge discipliner og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på, hvad end du er på udkig efter.

Vi har egenproduktion i beton arbejder og murerarbejder, og vi derfor vores egne folk på pladsen under udførelse af arbejdet.

​​

Energieffektivitet ifm. nybyggeri eller renovering af hus

Når man tager hul på et nyt byggeprojekt – uanset om det er nybyg, tilbyg eller renovering – er det vigtigt at tage højde for energieffektiviteten og brugen af bæredygtige materialer. Vi sikrer os altid, at der bliver indtænkt de rigtige materialer, teknologier og overvejelser i forhold til at optimere energiforbruget bedst muligt. Udover at være energibesparende, vil en energioptimering reducere din belastning på miljøet.

 
Vi vil kunne hjælpe med energioptimerende løsninger såsom isolering og tætningsløsning til døre og vinduer. Derudover kan vi hjælpe med at integrere solenergi og andre bæredygtige teknologier i dit hjem.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et uforpligtende tilbud på nybyg eller renovering af hus

Står du og skal i gang med et byggeprojekt af den ene eller den anden størrelse – nybyg eller renovering af dit hus – er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige team står altid klar til at hjælpe dig med opførelsen af dit nybyggeri, tilbygning, renoveringen af dit hus eller energioptimeringen.

Kontakt os på telefon 75 33 59 00 eller på e-mail erik@erikmoeberg.dk, hvis du har brug for en hjælpende hånd til dit kommende nybyggeri eller din renovering i Kolding, Esbjerg, Billund eller omegn.

Østermarksvej 39, 7250 Hejnsvig

CVR: 76670528

Telefon: 7533 5900