Hovedentreprise hos Erik Møberg A/S

Erik Møberg A/S er et entreprenørfirma , som tilbyder forskellige entrepriser.


Erik Møberg A/S er din højre hånd, når det kommer til erhvervs- eller privatbyggerier. Vi har mere end 35 års erfaring, og vores ydelser dækker bredt. Vi går meget op i kundetilfredshed, hvilket betyder, at vi altid bestræber os på at udføre det ’perfekte’ stykke arbejde.

Hvad er en hovedentreprise?

Hovedentreprise er en velbenyttet entrepriseform – især ved byggeprojekter med en privat bygherre. Det er nemlig en professionel part, som står for byggeprojektets dele, herunder budget, underleverandører og tidsplanen for det samlede projekt.
Den private bygherre skal således kun kommunikere med en part undervejs, hvilket gør projektet ret ligetil for den private bygherre.
En hovedentreprenør vil blandt andet have kontakt til underleverandører, som f.eks. tømrer, maler, murer, elektriker osv.
Vi har stor erfaring med at udførehovedentreprise for både erhverv og private – her tager vi styringen på dit/jeres projektet, og sørger for at det kommer i mål til den aftalte tid.

Vi kan også hjælpe med totalentrepriser eller fagentrepriser.

Erhvervsbyggeri

Lad os ordne hovedentreprisen på jeres projekt. Vores dygtige team sikrer en problemfri proces, hvor du kan læne dig tilbage med ro i kroppen. Vi formidler al kontakt med projektets involverede parter, så jeres erhvervsbyggeri ikke overskrider tidsplanen og det forventede budget.

Vores store erfaring dækker bredt over forskellige projekter.
Blandt andet har vi været hovedentreprenør på kontorbyggerier, halbyggerier og staldbyggerier. Med andre ord kan vi håndtere en hovedentreprise på alle projekter – af større eller mindre karakter.

Privatbyggeri

Et entreprenørfirma med erfaring i hovedentrepriser til privatbyggerier. Vi har mange års erfaring med at være hovedentreprenør, hvor vi hjælper private med byggerådgivning, så de kan realisere deres boligdrøm.
Vores ydelser indenfor byggeri dækker bredt, og vi hjælper f.eks. med nybyggeri, renovering af huse, facaderenovering eller ombygning af huse.
Står du med et renoveringsprojekt, kan du kontakte os – Så finder vi f.eks. ud af, hvad en facaderenovering skal koste.

Generelt kan du kontakte os og få en pris på dit eller jeres kommende projekt, når det omhandler hovedentrepriser.

Industribyggeri

Vi varetager hovedentreprise-opgaver inden for industribyggerier – både til private, men også til det offentlige.
Vores dygtige team sikrer en byggeproces, hvor tingene bliver færdiggjort til tiden, ligesom budgettet bliver overholdt. Vi har en løbende dialog med kunden, så de er glade og tilfredse med industribyggeriet.

Vores hovedentreprise-opgaver på industribyggeri kunne blandt andet være produktion- og lager haller, ligesom øvrige erhvervsbyggeri (hoteller) er en mulighed.
Har du et projekt, som vi skal hjælpe med? Så ring direkte og få en uforpligtende samtale om jeres næste industribyggeri.

Landbrugsbyggeri

Landbrugsbyggerier og renovering dertil er en hyppig opgave hos Byggefirmaet, Erik Møberg. Vi har stor ekspertise med landbrugsbyggerier, som blandt andet tæller maskin- og lagerbygninger, staldindretning samt beton, jord og afløbsarbejde. Vi kan hjælpe med alt inden for landbrugsbyggerier.

Skal vi hjælpe med dit næste landbrugsbyggeri? Så kontakt os i dag.

​Vores cases svinger meget i forskellighed, hvilket gør os til et byggefirma, som kan opfylde kundens behov og ønsker. Vi udfører naturligvis også diverse industribyggerier og landbrugsbyggerier.

Østermarksvej 39, 7250 Hejnsvig

CVR: 76670528

Telefon: 7533 5900