Totalentreprise hos Erik Møberg A/S

Erik Møberg A/S er et entreprenørfirma, som tilbyder forskellige typer af entrepriser.

Vi har over 35 års erfaring, og vi beskæftiger i dag 30 dygtige medarbejdere, som alle er eksperter på alle områder af byggebranchen.
Vores team har udført adskillige byggerier, hvor kvaliteten er i top. Vi går ikke på kompromis, uanset omfanget af den givende opgave. Samtidig er vi meget pligtopfyldende
– Vi værner meget om kunden og deres mening. Kunden skal derfor altid være tilfreds med processen og det endelige byggeri.

Hvad er en totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, hvor entreprenøren for byggeriet står for alt. Alt indledende, selve byggeriet og det afsluttende arbejde, inden projektet er klar til overlevering.
Uanset om der er tale om erhvervs- eller privatbyggeri, er der meget at se til både før, under og efter projektet. Jo større byggeriet bliver, desto mere skal der selvfølgelig tages højde for.

Erhvervsbyggeri

Vi tilbyder totalentrepriser inden for byggeri til erhverv, hvor vi kan udføre mange forskellige opgaver, uanset kundens ønsker og behov. Vi kan blandt andet tilbyde forskellige halbyggerier – f.eks. bygge en lagerhal, sportshal. Vi kan stå for alt inden for diverse halbyg.
Vi udfører også projekter, hvor f.eks. staldbyggeri er et ønske – her iblandt staldbyg, hvor betonarbejde kommer i spil.

Vi håndterer blandt andet entrepriser i​nden for industri-, og landbrugsbyggerier.

Vores erhvervsbyggerier dækker bredt, og vi arbejder både for det offentlige og private, hvor vi hjælper med alle projekter.

Erik Møberg A/S hjælper jer gennem hele byggeprocessen, og står ligeledes for kontakten mellem byggeriet implicerede parter for at sikre det bedste resultat for kunden.
Vi har lavet projekter i hele Danmark, herunder et 17.000 m2 stort butikscenter i Kolding, væksthuse i Odense, boligkarrer i København og en undervisningsbygning i Århus.

Skal vi hjælpe med ny produktionshal eller et andet erhvervsbyggeri? Eller skal du/I have professionel hjælp til en renovering?

Privatbyggeri

Erik Møberg A/S håndterer også totalentrepriser i forbindelse med privatbyggerier. Vi har stor ekspertise i byggerier til private – både store, mellemstore og mindre byggerier.
Vi imødekommer altid kundens idéer og tanker, så kunden bliver 100 % tilfreds. Når kunden er tilfreds, er vi tilfredse med vores stykke arbejde.

Det er oftest på større eller mellemstore private byggerier, at der er behov for totalentrepriser. Her står vi til rådighed, så du kan komme i mål med dit drømmebyggeri.
Vi kommer med faglig rådgivning og sparring inden projektets begyndelse, hvilket sikrer en god proces med kunden. God kommunikation er nøglen til et byggeprojekt uden problemer.
Som totalentreprenør sørger vi for alle byggeriets dele, og du vil altid have mulighed for at stille spørgsmål eller få den rådgivning, som du har brug for.

Lad entreprenørfirmaet, Erik Møberg A/S stå for den private byggerådgivning. Vi hjælper med alle boligbyggerier, uanset om det er nybyggeri eller ombygning. Vi kan ligeledes hjælpe med diverse renoveringsprojekter af huse, tilbygninger eller facader.

Skal vi hjælpe med et boligbyggeri eller renovering af hus? Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig/jer videre med drømmen.

Industribyggeri

​Byggefirmaet​, Erik Møberg A/S udfører industribyggerier på kryds og tværs af brancher og erhverv. Vi har lavet mange forskellige, som blandt tæller renseanlæg, savværk og meget mere.
Industribyggerier bliver ikke udarbejdet efter bestemte rammer og løsninger. Hvert industribyggerier forskelligt og derfor stiller det store krav til totalentreprenørfirmaet, som skal lave projektet.

Vores portefølje er stor, og vi kan være totalentreprenør på administrationsbygninger, hoteller og lignende – men også på industribyggerier, der omfatter beton-, jord- eller afløbsarbejde.

Landbrugsbyggeri

Danmark har stolte traditioner for landbrug, og vi eksporterer meget til udlandet, som er blevet bearbejdet gennem et landbrug. Vores totalentreprise har stor erfaring med landbrugsbyggerier, og det er noget vi gjort siden byggefirmaets start i 1984.

Vores opgaver målrettet landbrugsbranchen er mange, og omfatter alt fra svine- og kvægstalde til plansiloer og gyllebeholdere.

Skal vi optimere eller bygge nyt landbrugsbyggeri for jer? Så tøv ikke med at ringe for at fortælle om jeres behov og ønsker.

Østermarksvej 39, 7250 Hejnsvig

CVR: 76670528

Telefon: 7533 5900